Veelgestelde Vragen (FAQ) - Krachtig Verbonden

Welkom op onze FAQ-pagina, Hier vindt je de antwoorden op veelgestelde vragen over het aanbod van Krachtig Verbonden.

Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact op.

Wat zijn inspiratiesessies en voor wie zijn ze bedoeld?

Inspiratiesessies zijn bijeenkomsten die zijn ontworpen om schoolleiders nieuwe inzichten, inspiratie en groei te bieden. Ze zijn bedoeld voor schoolleiders die op zoek zijn naar frisse ideeën en willen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De inspiratiesessies duren doorgaans een klein dagdeel, ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Tijdens een inspiratiesessie kun je verwachten dat je deelneemt aan interactieve workshops, inspirerende gesprekken en het delen van ervaringen met andere schoolleiders.

Intervisiebijeenkomsten zijn speciaal ontworpen voor schoolleiders die behoefte hebben aan een veilige ruimte om uitdagingen te delen, te reflecteren en nieuwe perspectieven te verkennen in een ondersteunende en gelijkwaardige omgeving.

De intervisiebijeenkomsten duren gewoonlijk een klein dagdeel, vergelijkbaar met de inspiratiesessies, ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Tijdens een intervisiebijeenkomst kun je verwachten dat je deelneemt aan open gesprekken, ervaringen deelt met andere schoolleiders en samen reflecteert op uitdagingen en mogelijke oplossingen.

Het Verzuim Kracht verzuimreductie traject is gericht op het verminderen van verzuim en het bevorderen van vitaliteit binnen onderwijs en kinderopvang. Het richt zich op gedragsverandering en het creëren van een gezondere werkomgeving.

De duur van een Verzuim Kracht verzuimreductie traject kan variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van de organisatie.

Deelnemers kunnen resultaten verwachten zoals verminderd verzuim, verbeterde vitaliteit van medewerkers en een gezondere en productievere werkomgeving.

Als je geïnteresseerd bent in het deelnemen aan een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op via [contactgegevens] voor meer informatie en om je aan te melden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je hier om onze nieuwste info in je inbox te ontvangen!